:: Men hva koster så dette?

Ja det er ikke alltid så lett å si. Noen kunder har noe fra før, f.eks et design som de er fornøyd med. Noen vil gjøre all jobben selv med å implementere Sniggabo CMS. Mens de aller fleste ønsker å få levert alt sammen fiks ferdig. Og prisen vil selvfølgelig variere litt avhengig av hva man ønsker.

Det som ihvertfall er sikkert er at du kun betaler en engangskostnad. De aller fleste andre leverandører av CMS systemer har en etableringspris og i tillegg en årlig kostnad for bruk av systemet. Dette slipper du med Sniggabo. Når systemet er oppe og kjører så er det kun leie av webhotell og domene du betaler for. Hvem du ønsker å bruke som leverandør av webhotell bestemmer du selv. Det eneste kravet er at det støtter PHP og mySQL noe de aller fleste leverandører gjør. One.com og FastName er to leverandører vi har god erfaring med.

Support og bistand i oppstartsfasen er inkludert. For store kunder som krever endel oppfølging og support så kan det inngås supportavtaler der man betaler et lite beløp hver måned.

Ta kontakt for å få konkret pris på ditt prosjekt!